5 produse ieftine și bune

Bună tuturor și bine ați revenit. În sfârșit am reușit să îi dau de cap acestui obiectiv și să scot articole cât de cât bune. Astăzi vă voi prezenta 5 produse ieftine și bune. Sunt produse pe care eu le folosesc, îmi plac, pe mine funcționează foarte bine și sunt mulțumită de ele. Am ales produse diverse ca și utilitate și ca brand iar de asemenea toate produsele sunt sub 50 lei, deci sunt într-adevăr niște produse ieftine care merg foarte bine cu orice tip de ținută.

Primul produs recomandat este lăudata mea Mascara de la Essence. Am cumpărat de câteva zile varianta neagră care îmi place foarte mult, rezistă bine, nu lipește genele, nu le încarcă, nu le alungește și a costat doar 10 lei. Nici nu îmi vine să încerc alte Mascara pentru că știu că aceasta este foarte bună și îmi este să nu dau banii pe alta pe care apoi să nu o folosesc, așa că de ceva timp am rămas la Essence. Am folosit-o și pe cea neagră, și pe cea albastră și sunt foarte mulțumită de această Mascara.

Cred că la un moment dat fiecare fetei i s-a întâmplat ca eyeliner-ul să i se ia sus pe pleoapă și este foarte neplăcut. Mi s-a întâmplat și mie chestia asta cu câteva eyelinere însă am dat de unul cu care nu am pățit acest lucru și este vorba de eyeliner-ul gel de la Rimmel London. Am mai avut varianta mai veche care avea capacul mai ascuțit și în capăt avea o pensulă mică însă acum văd că nu mai produc acel ambalaj și au unul nou. Este waterproof și rezistă foarte bine iar ca plus față de altele este că acest eyeliner se termină destul de greu. Nu trebuie să puneți mult produs pentru a obține un machiaj frumos și îmi place foarte mult acest lucru. Cel de dinainte m-a ținut destul de bine și cred că și cel nou mă va ține pentru că deja am început să-l folosesc și de abia am luat puțin din el deși l-am folosit aproape în fiecare zi.

Dacă doriți un corector care să reziste și să acopere foarte bine vi-l recomand Catrice Camouflage Cream. Nu îl am de foarte mult timp însă îl am îndeajuns încât să îmi dau seama cât este el de bun și într-adevăr rezistă. Acoperirea este foarte bună, extrem de bună și pentru un corector de 33 de lei este excelent. Un plus îl reprezintă acoperirea lui mare astfel încât nu este nevoie să luați foarte mult produs pentru a acoperi zonele cu probleme și nu veți consuma foarte mult. Astfel vă va ține o perioadă foarte mare.

Un produs pentru buze care m-a uimit, m-a încântat și mi-a plăcut foarte mult este acest Ruj mat de la Royal Attitude. Îmi place că rezistă destul de bine pentru un preț foarte mic, are un aspect satinat, este foarte confortabil și ușor de aplicat. L-am purtat într-o perioadă aproape zilnic și îmi place foarte mult pentru că îmi oferă un aspect neted, catifelat și impecabil pe durata întregii zile. Un plus este reprezentat de faptul că nu usucă buzele și este hipoalergenic.

Ultimul produs pe care eu îl îndrăgesc și îl folosesc destul de des este paleta de farduri Perfect Smokey 07 Saffron. Are culori minunate destul de pigmentate care se blenduiesc extrem de ușor, o textura fină și mătăsoasă care asigură realizarea unui machiaj perfect de lungă durată și fără retușuri. De asemenea, îmi place că rezistă destul de bine și se încadrează sub 50 lei. Își merită banii și pentru un produs ieftin este o paletuță excelentă.

Sunt curioasă care sunt produsele voastre ieftine și bune. De asemenea sunt curioasă dacă ați încercat produsele prezentate și aștept sugestiile voastre/părerile voastre.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *