Black Friday Fashiondays 2018

Pentru că Black Friday România 2018, se apropie și mai sunt doar câteva ore, vin cu niște informații importante legate de reducerea unor articole vestimentare ideale pentru acest sezon rece.

Dacă doriți să fiți primii care aveți access la oferte, vă sfătuiesc să vă instalați aplicația Fashion Days, pe telefonul dumneavoastră. Vor fi 36 de ore de reduceri masive, începând cu ziua de 15 NOIEMBRIE ( JOI ) de la ora 19:00…

Click pe imagine pentru oferta completa!

Mai jos voi prezenta cele 3 articole vestimentare cu o reducere substanțială între 50% – 80% discount.

Primul articol este o geacă Geox, disponibilă pentru ambele sexe. Are un preț de pornire de la 1099 lei și un discount de 71%, lucru care ne va aduce această geacă la un preț de 300 lei. Un articol vestimentar ideal pentru acest sezon rece, care nu trebuie să lipsească din garderoba noastră. Este o jachetă ușoară, comodă și ușor de asortat cu orice articol vestimentar. Se găsește pe diferite culori și mărimi, pentru toate persoanele. Este o jachetă model matlasat, compusă din 90% puf.

Următorul articol are o reducere mai mică, de doar 51%, rămânând la un preț de 280 lei.. Dar merită, deoarece vor veni ploile și perioadele cu zăpadă. Ghetele Columbia, sunt ideale pentru oraș, dar și pentru drumeții la munte cu amicii. Au o înălțime medie, se găsesc pe diferite culori și mărimi. Materialul este piele întoarsă la exterior și la interior material textil. Foarte bune, călduroase și impermeabile cu siguranță vor fi la mare căutare, ținând cont de așa discount.

Ceasul Armani Exchange, ultimul articol vestimentar pe care îl putem achiziționa cu o reducere de 59%, la prețul de 350 lei. Are un mecanism Quartz, rezistent la apă ( 10 ATM). Stilul casual în face ușor accesibil atât la birou cu o ținută office, cât și la o plimbare în ținută normală. Acest produs este livrat în ambalaj personalizat.

Dacă v-am făcut curioși și nerăbdători, legat de acest Black Friday, aștept comentarii să văd care dintre dumneavoastră a prins cele mai mari reduceri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *