De ce să purtăm botine cu toc?

Botinele sunt acel mixt dintre cizme și ghete, dar care ne conferă mai multă comoditate și eleganță. În fiecare garderobă a unei fete/femei, trebuie să existe măcar o pereche de botine cu toc. Ele pot fi purtate în special toamna, când este prea devreme pentru cizme, dar destul de târziu pentru pantofi.

Botine cu toc – Toate ofertele sunt AICI

Indiferent de stil și ținută, botinele te vor face elegantă, cochetă și aranjată pentru orice eveniment. Există o gamă variată de botine, cu toc înalt, cu platformă și cu toc jos. După părerea mea sunt necesare pentru orice fată/femeie, deoarece va completa garderoba și ne va păstra în tendințele modei, oferindu-ne comoditate și o varietate foarte largă. Paleta de culori este bogată și diversificată, oferindu-vă ocazia să faceți ușor accesorizarea lor la orice piesă vestimentară. Plusul de comodidate oferit de această încălțăminte, sunt branțurile speciale, care ne ajută la corectarea optică a formei piciorului, sau ne conferă un mers jucăuș, simțindu-ne pline de încredere.

Totuși pentru o alegere corectă trebuie să țineți cont de anumite detalii legate de piciorul dumneavoastră. În primul rând contează foarte mult unde dorim să le purtăm. Dacă le vom purta zilnic la plimbări/serviciu, este de preferat să optați pentru botine cu toc jos, care sunt foarte cochete și comode. Totuși dacă dorim să fim puțin mai înalte, dar să ne simțim comod, trebuie să alegem botinele cu platformă. Tocul este și el foarte important în alegerea corectă a botinelor. Trebuie să țineți cont de mai multe aspecte: cât de comod doriți să vă simțiți, câte ore veți purta această încălțăminte. Vă recomand cu dragoste, tocul mediu, deoarece este foarte versatil și se potrivește de la o ținută casual, până la ceva foarte elegant.

Cine spune că materialul nu contează, se înșeală. Credeți-mă, picioarele dumneavoastră vor arăta minunat în botine din piele naturală, iar calitatea este deosebită. Există și imitații de piele foarte bune, dar trebuie să vă uitați foarte atent înainte de-a alege. Și ultimul aspect, dar la fel de important ca și restul, este forma piciorului. Prin alegerea corectă putem evidenția anumite trăsături, dar la fel de bine putem masca imperfecțiunile. Pentru femeile cu picioarele scurte, recomand tocuri înalte sau platformă, asortate cu fuste mulate și dres de aceeași culoare, care vor da o senzație de picioare interminabile. Doamnele și domnișoarele care trăiesc pe “picior mare”, vor trebui să opteze pentru botine rotunde, cu puțin toc. Cine are gambe mai groase/proeminente, este bine să alegeți botine care se vor termina înainte de gambă, acest lucru va subția piciorul. Botinele cu fermoar sunt foarte indicate când dorim să ascundem imperfecțiunea gleznelor groase.

Dragele mele vă urez mult succes la shopping și mare grijă când vă alegeți încălțările. Trebuiesc să fie comode, elegante și să ne simțim minunat de fiecare dată când le încălțăm. Sper să vă ajute acest articol pentru deciziile viitoare și vă aștept cu drag să lăsați un mesaj la această postare, în secțiunea comentarii, să oferiți sfaturi și să ne împărtășiți trăirile pe care le-ați simțit după încălțarea unei perechi de botine.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *