Jeans albastru închis: de ce să-l porți, de ce să nu-l porți

Blugii bărbătești, au o versatilitate deosebită și sunt o piesă vestimentară, care nu trebuie să lipsească din garderoba unui băiat/bărbat și care nu se va demoda prea curând. Deși acest articol reprezintă baza unei ținute, de multe ori se fac greșeli fiind aleși la întâmplare sau după modă. Fiind foarte flexibili și ușor de asortat, blugii sunt încununare a unui stil aparte prin excelență. Atunci când achiziționați o pereche de jeanși, trebuiesc reținute 3 aspecte: design, mărime și nuanță. Blugii clasici sunt perechea ideală, pentru că sunt foarte versatili și mult mai potriviți la ținute decât cei tăiați sau cu turul lăsat. Se potrivesc de minune la birou, combinați cu tricou polo sau cămașă, asortată de cravată și cardigen sau sacou. Sunt perfecți și pentru club, sau plimbări prin oraș, la școală, prin parc. Când probăm o pereche de jeanși, nu trebuie să fie nici prea strâmți dar nici prea largi, nici prea scurți și nici prea lungi. Și mare atenție trebuie să vină frumos pe fese. Sunt de evitat blugii conici sau drapezi, deoarece va fi mult mai ușor cu jeanși drepți șic.

Vă recomand, Jeansi albastru inchis slim fit Glenn de pe FashionDays și aduc mici argumente:

a. O reducere amețitoare de 70%, este principalul atuu. Astfel ne rămân bani și pentru alte piese vestimentare sau pentru domnișoara/doamna de lângă noi.
b. Culoarea albastru închis, făcându-i ușor de asortat aproape la orice ținută din garderobă.
c. Croiala este slim fit și vor veni perfect pe picioare, acoperiind imperfecțiunile și evidențiind musculatura.

Click pe imagine pentru preț și mărimi!

Câteva mici sfaturi pentru o decizie corectă a blugilor:

1. Persoanele cu picioare scurte, trebuie să opteze pentru talia înaltă, talia scurtă fiind potrivită pentru băieții/bărbații cu picioare lungi.
2. Dacă aveți picioarele subțiri, căutați o nuanță cât mai deschisă, deoarece culoarea închisă va subția și mai mult piciorul.
3. Jeanșii se aleg în așa fel încât să fie asortați la adidași, ghete, pantofi.
4. Dacă aveți doar perechi de blugi închise la culoare, e bine să diversificați cu perechi deschise pentru o varietate mai mare de combinații și viceversa.
5. Prima spălare este recomandată să se facă în mașina de spălat rufe, ci nu de mână. La următoarele spălări ar fi indicat să-i întoarceți pe dos dacă doriți să le păstrați nuanța.
6. De fiecare dată când achiziționăm jeanși e bine să alegeți nuanțe care nu se regăsesc în garderoba dumneavoastră. Dacă totuși găsim o pereche de jeanși la reducere care ne plac foarte mult, dar sunt prea lungi și prea mari în talie, aceștia pot fi ajustați la croitor.

Atât anul acesta, cât și în anii următori, jeanșii vor fi la modă în orice garderobă, iar flexibilitatea de-a fi asortați cu ușurință la orice piesă vestimentară, îi va transforma în prieteni de nădejde, atunci când dorim să arătăm frumos. Aștept mesaje de la dumneavoastră în secțiunea comentarii, păreri dar și alte sfaturi despre purtarea jeanșilor și elemente prin care să-i facem mai eleganți.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *