Paltonul, elementul principal în sezonul rece

Paltonul, este o piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba unei domnișoare/doamne. Stilat și practic este foarte util pentru sezonul rece. Este un articol vestimentar versatil ce poate fi combinat ușor cu aproape orice ținută din garderobă. Atunci când este foarte frig și dorești totuși să rămâi elegantă folosește cu încredere un palton lung. Garantat ne putem baza pe un palton lung pe timp de iarnă și merge combinat cu orice ținută din garderobă, de la o ținută elegantă, la una de relaxare pentru plimbări în parc.

Click pe imagine pentru preț și mărimi!

Atenție pentru persoanele minione, paltonul lung nu este un atuu, decât dacă este ales să ajungă la nivelul genunchilor sau mai sus puțin. Paltonul lung va arăta mereu impecabil cu o fustă creion ( în general pentru birou ) sau pantaloni lungi, pentru zilele și serile geroase. Un strop de eleganță, poate fi adus prin purtarea de botine înalte cu tot sau cu platformă.

Aveți grijă când alegeți să purtați rochie lungă în combinație cu palton lung. Există o regulă și trebuie respectată cu strictețe dacă doriți să arătați impecabil. Rochia nu trebuie să fie mai lungă decât paltonul, de preferat să fie egale ca lungime. O ținută casual, putem obține din combinarea unei cămăși cu blugi ( tăiați sau nu ), alături de palton. Veți arăta minunat și veți întoarce multe priviri. O ținută sport care să vă scoată formele în evidență ar fi o pereche de colanți, o bluză pe corp și teneși sau ghetuțe albe. Un mic avantaj al paltonului ca piesă vestimentară, este că nu se va demoda niciodată și puteți să-l purtați ani la rând fără nici un fel de problemă.

FashionDays, vine în această perioadă cu o ofertă super bună pentu Palton cu croiala regular fit Jess, pe care vi-l recomant cu drag, lăsând câteva argumente care sper să vă ajute în luarea deciziei corecte atunci când veți achiziționa un palton.

1. Are o reducere destul de atractivă 31%
2. Disponibil pentru toate mărimile
3. Culoarea este gri deschis, deci putem asorta cu ușurință alături de alte haine
4. Este un model unisex cu stil casual
5. Croiala este regular fit. Este un atuu din punctul meu de vedere, pentru că o talie frumoasă, feminină, va întoarce multe priviri.
6. Alt avantaj important este cordonul de la baza taliei și închiderea cu capse.

Probabil multe dintre fete/femei dețin un astfel de palton în garderobă și mi-aș dori să lăsați mesaje în secțiunea comentarii. Sunt benefice părerile pro sau contra palton, modalități de purtare, iar viitoare cumpărătoare sunt rugate să scrie dacă micile sfaturi au fost de folos în alegerea făcută. Vă doresc o zi minunată și spor la shopping!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *