Pantaloni de piele sintetică, la modă?

Pantalonii din piele au devenit foarte moderni în ultima perioadă și dacă dorim să arătăm bine și în același timp să fim în pas cu moda, trebuie să ținem cont de anumite detalii despre cum să-i purtăm, cum să-i asortăm. Sunt apreciați și purtați în orice anotimp, deci cu siguranță nu se vor demoda prea repede.

Click pe imagine pentru preț și mărimi!

1. Se poartă în orice anotimp, aproape la orice garderobă, indiferent de ocazie.
2. Croiala este foarte importantă, deoarece va scoate silueta de invidiat în evidență. Fetele/femeile cu forme voluptoase sunt obligate să-i poarte alături de pantofi cu toc, deoarece talia înaltă face diferența. Dacă vor fi prea mulați ținuta va deveni prea vulgară și nu este ok, chiar dacă o asortați impecabil.
3. Având material mai mult decât colanții, vom putea compune mai multe ținute care să ne ofere un look deosebit.
4. Ziua se vor potrivi de minune cu: hanorace, cămăși și pulovere din denim, iar seara cu un top de paiete. Pot fi purtați și la birou asortând cămăși mai elegante.
5. Ține-ți minte, pantalonii din piele sunt deja sexy, nu este nevoie să-i asortați cu altă piesă vestimentară la fel de fermecătoare.
6. Pentru o ținută office de zi, sau o ieșire în club lejeră, negrul și albul se înțeleg perfect. Asortează o cămașă albă cu pantalonii negrii din piele, dar evită să porți încălțări albe.
7. Pot fi asortați cu veste supradimensionate, astfel vom reduce din sexualitatea pantalonilor, în cazul în care avem o întâlnire de afaceri.
8 O ținută lejeră de zi, va fi alături de – un pulover supradimensionat.
9. Dacă totuși sunteți pline de încredere, puteți alcătui o ținută doar din piele, dar mare atenție să nu greșiți.
10. Se pot asorta cu orice pereche de încălțăminte din garderoba dumneavoastră: de la bocanci și ghete de biker, până la pantofi stiletto și sandale.

Pantaloni de piele sintetică cu doua buzunare pe partea din spate Mille, sunt recomandarea mea pentru această perioadă și voi argumenta:
a. O reducere impresionantă de 56% din prețul afișat pe site
b. Disponibil în toate mărimile
c. Au o croială regular și stilul este casual
d. 2 buzunare pe spate și 2 false pe partea frontală
e. Închidere cu fermoar și nasture

Cu alte cuvinte, pantalonii de piele pot fi cea mai versatilă piesă vestimentară din garderoba dumneavoastră, dacă sunteți atente la miciile detalii și alegeți ținuta potrivită. Puteți avea un look de rockerită, rebelă sau sexy și seducătoare, în funcție de vestimentația aleasă. Aștept cu drag mesajele dumneavoastră în secțiunea comentarii. Poate veniți cu idei noi cum ar trebui purtați, sau poate încurajați fetele/femeile care nu au în garderobă pantaloni din piele, să-i achiziționeze cât mai repede.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *