Poartă o cizmă de piele întoarsă sintetică înaltă peste genunchi

Acest sezon de toamnă – iarnă ne aduce pe plan vestimentar un aer elegant și senzual. Cizmele peste genunchi aduc un aer mai mult decât feminin fiecărei ținute. Cizme de piele întoarsă sintetică înalte peste genunchi, cu vârf migdalat pot fi folosite indiferent de vremea de afară. Când e puțin soare merg combinate cu rochițe scurte și ciorapi de culoarea pielii, iar atunci când plouă cu o pereche de jeanși și un cardigan.

Click pe imagine pentru preț și mărimi!

Cizme de piele întoarsă sintetică înalte peste genunchi, pot fi purtate cu ușurință în ținutele casual, doar că trebuie să ținem cont de mici detalii:
1. Lungimea rochiței
2. Materialele alese
3. Accesoriile pentru care optăm

De exemplu, pentru o ieșire în parc, putem alege o pereche de colanți negri groși, un pulover supradimensionat și Cizme de piele întoarsă sintetică înalte peste genunchi. Pentru ținutele office de la birou, le putem combina cu fuste până la genunchi sau rochițe tricotate, pe corp. Mare grijă totuși, rochia sau fusta trebuie să depășească cel mult 1 palmă linia genunchiului. E seară și dorim să arătăm mai elegant, dar nu ieșit din comun. Și în acest caz apelăm la Cizme de piele întoarsă sintetică înalte peste genunchi și le purtăm în combinație cu o rochiță tricotată. Alegem dresul de culoarea pielii și pentru un plus de eleganță lăsam la vedere puțin din partea superioară a piciorului.

Evitați să purtați astfel de cizme la nunți. Chiar dacă sunt elegante, nu este ocazia potrivită pentru ele. Avantajul principal al Cizmelor de piele întoarsă sintetică înalte peste genunchi, este că pot fi purtate și de fetele/femeile minione, dar trebuie să respecte niște reguli. Cizmele nu trebuie să fie foarte înalte, ci modele cu lungimea până la genunchi sau puțin mai sus. Se asortează de minune cu rochii croite simplu, fuste midi, pulovere oversize și cardigene. Există o regulă generală care trebuie respectată cu strictețe: dacă în partea de sus ne vom îmbrăca voluminos, partea de jos trebuie să fie mulată și viceversa. O altă regulă importantă și extrem de utilă,indică faptul că, cizmele nu trebuie să fie nici prea strâmte nici prea largi pe picior.

Vă recomand să achiziționați Cizme de piele întoarse sintetice înalte peste genunchi, de pe FashionDays, deoarece sunt câteva lucruri benefice:
1. Chiar dacă trăim pe picior mare sau nu, vom găsi orice mărime
2. Culoarea este un albastru petrol, deci merg lejer combinate cu aproape orice ținută
3. Are un stil casual, elegant
4. Are și un discount de 20% față de prețul de la raft.

Țineți minte, cizmele înalte peste genunchi, sunt articole vestimentare care nu se vor demoda prea curând, deci sunt utile în orice garderobă. Dacă doriți să le folosiți mai multe sezoane, aveți grijă când veți cumpăra. Sper să vă fie de folos aceste sfaturi și să le purtați cu plăcere. Aștept mesaje și opinii în secțiunea comentarii.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *