Review Perie Rotativă ROWENTA

Vă scriam într-un articol anterior că plănuiesc să-mi cumpăr o perie rotativă și sunt sigură că ați văzut acele reclame minunate făcute de Andreea Balaban. Le-am văzut și eu, însă nu acelea m-au determinat să fac această achiziție. Am două motive pentru care mi-am dorit o perie rotativă și mi-am și cumpărat-o în cele din urmă.

Primul motiv ar fi că este foarte practică și multifuncțională. Este destul de mică, este ușor de luat oriunde, o poți folosi pur și simplu ca uscător sau o poți folosi cu peria mică să-ți faci bucle lejere sau cu peria mare îți poți întinde părul lejer și rapid. Deci nu este nevoie să cari după tine mai multe ustensile dacă vrei părul creț sau drept.

Al doilea motiv este că sunt blondă și nu pot să folosesc placa și ondulatorul fiindcă ar însemna să-mi distrug și mai tare părul. De asemenea am nevoie și de ceva care să-mi aranjeze cât de cât, să arate bine și să nu afecteze.

Mi-am cumpărat-o de la Altex și a costat 180 lei. Sunt atâtea perii rotative la prețuri diferite, mai ieftine sau mai scumpe. Depinde de fiecare și de preferințele voastre în funcție de buget și specificațiile dorite. Mie asta mi-a plăcut datorită specificațiilor și am decis să o achiziționez. Împreună cu comanda am primit și un cadou și anume un balsam de păr ce are 200 ml fiind o mască de păr. Și-acum să vă arăt minunea și anume Peria rotativă ROWENTA Brush Activ Compact, de aia vă aminteam de Andreea Balaban că ea a făcut reclamă mișto la ROWENTA. Inițial vroiam să-mi iau de la BaByliss însă mi-a plăcut mai mult specificațiile celei de la Rowenta. În final chiar nu contează brandul și prețul atâta timp cât vă satisface nevoile.

Click pe imagine pentru preț și detalii

Peria de la Rowenta îți pune la dispoziție 2 perii și anume una mare de 50 mm care are și înveliș ceramic și una mică, simplă de 30 mm . Peria are o treaptă de rece și două trepte de aer cald. Sensul de rotație îl decizi tu iar principalele caracteristici ale periei sunt învelișul ceramic amintit mai devreme și generatorul de ioni care vă ajută foarte mult. În plus, peria are o putere de 1000 W și funcționează la o tensiune de 220-240V. Iar cel mai important aspect este dat de greutate, având numai 1kg fiind astfel foarte ușor de manevrat chiar și cu o singură mână.

Am văzut o mulțime de review-uri despre peria rotativă deci în mare știu cum funcționează, teoretic, practic e prima oară pentru că este prima mea perie rotativă și am ceva emoții să o folosesc. De reținut că părul trebuie să fie uscat în proporție de 90%, aproximativ, deci să fie puțin de tot umed și trebuie să fie pieptănat înainte de a o folosi. Vă recomand cu mare drag să optați pentru culoarea bej dacă aveți posibilitatea fiind foarte plăcută și nu lasă urme față de clasicul alb.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *