Tendinte in materie de sandale – Ce modele dicteaza trendurile in 2018?

Vrei să cumperi o pereche de sandale și nu știi ce să alegi? Acest lucru este perfect normal iar ceea ce contează la final este să alegi modelul care să se potrivească, să fie trendy și foarte confortabil.
Vara aceasta se pune accent pe culorile și designurile complexe și pe modele cât mai variate pe care să le includă în ținute dar în același timp să nu depășească limita de exagerare.

Care sunt modelele de sandale care dictează tendințele în vara lui 2018?

În această vară se poartă sandalele în culori vii, nude, electrizante, pastelate și ai astfel oportunitatea de ați completa ținuta după bunul plac.

Click pe imagine pentru colecția de sandale!

Sandalele cu inserții colorate îți oferă un plus de eleganță iar culori precum verde sau galben aprins pun în valoare senzualitatea. Acest timp de sandale nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei.
Sandalele cu aspect lacuit sunt ideale pentru persoanele ce vor să se simtă sexy și elegante în orice moment al zilei.
Sandalele cu detalii florale fac senzație în această vară iar culoarea perfectă pentru acest tip de sandale este un bej inedit la care se adaugă detalii decorative specific feminine – imprimeu floral pastelat. De altfel, combinația dintre bej și vernil alături de culorile specifice florilor nu fac decât să contureze un aer aparte, misterior, senzual.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *