Termeni și condiții

 1. Accesul pe site: Prin accesarea website-ului nostru vă dați automat acordul asupra termenilor și condițiilor de utilizare ale sale. Acești termeni și condiții se aplică tuturor celor care accesează sau contribuie în vreun fel la acest site. Website-ul poate conține link-uri ce vă pot direcționa către alte site-uri externe, care nu sunt proprietatea, sau nu sunt sub controlul nostru, drept urmare nu ne asumăm nici o responsabilitate în legătură cu conținutul, politica sau practicile utilizate de acestea. Continuând accesarea site-ului nostru, accceptați faptul că site-ul  nu poate fi făcut răspunzător în condițiile prezentate aici. Informațiile prezentate cu ocazia Black Friday sunt verificate atât pe site-urile implicate în evenimentul de reduceri cât și pe alte site-uri de profil. Promoțiile și ofertele magazinelor online prezentate în articole sunt valabile la momentul redactării acestora. Prețurile și ofertele reale sunt cele afișate de site-urile care comercializează respectivele produse.
 1. Politica de preluare a materialelor de pe recomandări.net: Preluarea știrilor, review-urilor sau a oricărui material din acest website care ne aparține este posibilă doar în următoarele condiții:
 • Puteți prelua un paragraf din articole și maxim o poză, dar numai dacă la finalul articolului d-voastră este adăugat ca sursă recomandări.net cu link direct către materialul preluat.
 • Nu aveți dreptul de a copia sau distribui materialele postate pe recomandări.net fără acordul în prealabil al administratorului acestui site.
 1. Toate informațiile prezentate pe site au scop informativ. Vă înștiințăm, că staff-ul nostru își dă toată silința ca erorile de orice natură să fie înlăturate de pe acest site, astfel că nu suntem răspunzători pentru acuratețea informațiilor prezentate.
 2. Conținutul acestui site nu poate fi copiat, folosit, transmis, reprodus, vândut, licențiat sau distribuit în alte scopuri fără acordul în scris al titularului drepturilor de proprietate. Sunteți de acord să nu vă angajați în copierea și/sau redistribuirea materialelor publicate către terțe părți, în interes comercial. De asemenea, sunteți de acord să nu afectați sau să interferați în vreun mod cu elementele de securitate ale acestui website, sau cu tot ce restricționează utilizarea și copierea conținutului lui.
 3. Prin utilizarea site-ului recomandări.net sunteți de acord cu asumarea oricărui risc. Nu oferim niciun fel de garanție și nu suntem în niciun fel răspunzători referitor la acuratețea informațiilor de pe acest site. De asemenea nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru următoarele cazuri:
 • distrugerea de orice natură a proprietății, rezultată din accesul dvs. pe acest website sau din accesarea serviciilor noastre
 • greșeli, erori sau lipsa unor informații clare din conținut
 • orice întrerupere planificată sau neplanificată a transmisiilor dinspre și către website-ul nostru
 • orice erori de site, troieni, viruși, malware sau alte probleme similare, ce pot fi transmise către sau prin intermediul site-ului nostru de către o terță parte și/sau orice tip de erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute ca urmare a utilizării oricărui material publicat, transmis prin email, sau făcut disponibil în oricare alt mod prin site-ul nostru
 • orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate, a tuturor datelor personale și/sau a informațiilor financiare stocate în acesta.
 1. Recomandări.net nu își asumă niciun fel de responsabilitate legat de oricare produs sau serviciu publicat sau oferit de către terțe părți prin website-ul nostru, sau orice site cu link inserat în conținut sau plasat în orice banner sau orice alt tip de publicitate/reclamă/advertorial. De asemenea nu vom fi responsabili în niciun fel pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dumneavoastră și o terță parte ce oferă produse sau servicii.
 2. Utilizatorii au libertatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc să primească alerte, newsletterul sau informațiile noastre despre promoții și reduceri, folosind linkul de dezabonare conținut în email sau online pe site.
 3. Singurele date pe care le utilizăm sunt cele înregistrate de terțe părți precum Google Analytics, Google Adsense, Profitshare sau 2Performant.
 4. Fie că aveți peste 18 ani sau nu, prin acceptarea prezenților termeni și condiții expuși mai sus, dar și pe acest site, vă dați acordul implicit și în mod automat, de a respecta acești termeni și condiții.