Top 5 Accesorii pentru Smartphone

Fie că vrem sau nu să recunoaștem suntem o generație a tehnologiei. Cu toții avem telefoane, tablete, laptopuri și toate cele însă cel mai folosit este telefonul mobil. Cred că majoritatea petrecem câteva zeci de minute pe Facebook sau pe Youtube unde vizionăm un clip care ne relaxează sau pur și simplu căutăm informațiile care ne interesează. Și cu toate că în ziua de azi telefoanele sunt extrem de deștepte, totuși, există câteva accesorii care ne pot face experiența ceva mai interesantă și plăcută. Prin urmare, în articolul de astăzi vreau să vă scriu despre TOP 5 Accesorii pentru telefonul vostru.

În primul rând pentru a ne bucura de telefonul nostru trebuie să avem bateria încărcată. Și nu de multe ori se întâmplă să se golească mult prea repede. Ce ne facem atunci? Aici intervine primul accesoriu care este extrem de util și anume o baterie externă. Este foarte micuță, încape în geantă, în buzunar sau în orice alt loc. Se încarcă pur și simplu cu cablul telefonului fiind în stare să încarce bateria de cel puțin câteva ori în funcție de capacitatea ei de stocare. Oricum ar fi situația vă veți putea bucura în continuare de telefonul vostru.

CLICK AICI pentru preț și detalii baterie externă

Următorul accesoriu care mă încântă foarte mult este un PopSockets. Pur și simplu este o chestie rotundă care se lipește pe spatele telefonului, se trage ușor în exterior pentru a se deschide și vă ajută să-l țineți mult mai ușor, mai ales că în ziua de azi telefoanele care se fabrică sunt de dimensiuni destul de mari dar și foarte alunecoase. Pe lângă faptul că te ajută să ții foarte bine de el, este și bun de stativ fiindcă poate ține telefonul pe orizontală și îl poți pune pe birou oriunde dorești atunci când vrei să te uiți la un video/film ceva. Și vă recomand să-l cumpărați de pe ebay că este doar 1$. Eu de pe ebay îl am și sunt foarte mulțumită de el. Pe site-urile din România îl găsiți la 50-70 de lei și consider că nu se merită.

Al treilea accesoriu este achiziționat tot de pe ebay și am dat pe el sub 3$ și este un Selfie Light. Este practic un accesoriu finuț având un clips ce se prinde pe telefon. În partea de sus are un buton și odată apăsat se aprinde și luminează, evident, pentru poze. Are mai multe trepte pentru intensitatea luminii(lumină slabă, medie și tare). Din păcate nu vă puteți da seama ce efect fain are decât după ce-l achiziționați, dar eu vă spun că are un efect foarte frumos, lumina se aplică uniform pe față dacă vreți să vă faceți selfie-uri. Îl puteți întoarce și invers dacă vreți să folosiți camera din spate și este super tare, merită să-l ai.

Bateria ca bateria, pozele ca pozele, dar ce ne facem cu sunetul? Ei bine, pentru partea audio am un accesoriu micuț și anume o boxă portabilă. Se prinde la telefon cu mufă clasică asemănătoare cu cea a căștilor. Există și boxe portabile care se pot lega la telefon prin bluetooth, deci treaba este extrem de simplă. O puteți găsi în orice magazin iar prețurile sunt de la mic la mare în funcție de bugetul vostru și de specificațiile dorite. Treaba e că dacă vreți să ieșiți undeva cu prietenii, este foarte fain să o aveți la voi dacă vreți să vă amplificați muzica.

Mie îmi place să fac poze, deci ultimul accesoriu este pentru imagine. Este vorba de o chestie micuță, practic o lentilă de telefon ce are un clips și se adaugă camerei telefonului. O puteți pune chiar și la camera din față și are 3 posibilități: Lentilă Wide Angle, Macro și Fisheye. Toate vin în același set, eu le-am cumpărat de pe EMAG și am dat undeva la 50 lei. Nu este mult absolut deloc și adaugă ceva în plus camerei telefonului mai ales când vine vorba de lentila Macro. Aceasta este super faină deoarece poți fotografia sau filma lucruri foarte mici pe care în mod normal camera telefonului nu le surprinde. Sunt foarte mulțumită și o recomand și vouă.

Dragilor, acestea sunt cele 5 accesorii pe care le folosesc pentru telefonul meu și sunt foarte curioasă dacă voi ați încercat vreunul dintre ele sau dacă ați încercat altele, poate mai interesante. Aștept să-mi lăsați în comentarii!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *