Top 5 piese vestimentare de iarnă

Pentru a ne feri de temperaturile din sezonul rece, m-am gândit să vă spun despre câteva articole cheie, prin care să arătați bine, chiar dacă afară sunt câteva grade cu minus. După părerea mea, următoarele articole vestimentare n-ar trebi să lipsească din garderoba unei domnișoare/doamne. Dacă suntem puțin atente ne putem arăta feminitatea indiferent de anotimp și să întoarcem toate privirile, atât pe stradă, cât și la o petrecere.

Jacheta de piele este primul articol și totodată vedeta sezonului pe care orice femeie o va adora. Se poate asorta aproape cu orice de la jeanși la rochii, sub diverse combinații vestimentare. Este genul de haină care se adaptează pentru orice garderobă. Poate fi folosită atât la birou sau la un suc, sau chiar la o ocazie specială alături de-o rochie elegantă.

Jachete damă de piele – CLICK pentru preț și detalii complete

Atunci când doresc să-mi arăt feminitatea, folosesc o bluză dantelată, care este o piesă vestimentară nemuritoare și plină de eleganță. Sunt ușor de asortat cu fustițe șic sau jeanși casual. Totuși este nevoie de atenție când alegem o astfel de bluză.În primul rând contează calitatea dantelei și cele mai căutate sunt cele bogate asemănătoare cu o broderie. În funție de stilul adoptat se pot folosi sandale cu toc sau teneși.

Faimoasa Rochie albă este din nou la modă dar trebuie să țineți cont de micile detalii, care vă vor face să arătați incredibil. Această rochie vă oferă un aer romantic, diafan, care va schimba starea de spirit în bine. Poate fi folosită atât ca ținută de noapte, precum și ca ținută de zi. Bronzul pielii va fi pus în valoare de culoarea alb care merge perfect în contrast cu bijuterii colorate și vesele. Sandalele de culoarea pielii sunt alt atuu important atunci când alegeți să îmbrăcați o rochie albă.

Chiar dacă ne este frică să nu greșim, Pantalonii colorați sunt foarte moderni și trebuie neapărat să-i încercăm. Este adevărat că trebuie să fim foarte atente ce ne alegem, pentru a nu deveni ținta bârfitorilor/bârfitoarelor. Câteva ponturi pentru alegerea corectă ar fi următoarele:
a) Croiala trebuie aleasă în funcție de constituția dumneavoastră, pentru a vă pune formele în valoare. De exemplu, o fată/femeie cu siluetă normală va opta pentru pantalonii drepți.
b) Cel de-al doilea pont și foarte important este alegerea culorii în funcție de nuanța ochilor.

Pentru a fi în trend cu moda ultimul articol este Gulerul din blană. Aceasta trebuie să fie luxos, cu blăniță deasă și căptușeală fină. Deși pare un accesoriu rafinat este foarte versatil și se poate asorta la diferite ținute. Poate fi combinat cu o ținută casual (pantaloni, cămașă, sacou și pantofi cu toc ) dar și la ținute mai lejere gen fustă și jachetă. Mai nou, în zilele noastre poate fi combinat perfect cu jeanși mulați alături de-un pulover supradimensionat prins în talie cu centură și botine cu toc.

Așadar fetelor/femeilor, dacă aveți aceste obiecte vestimentare, folosiți-le cu atenție și oferiți-ne trucuri despre cum ar trebui să le purtăm. Dacă în schimb vă lipsesc o parte din aceste lucruri ar fi bine să dați fuga în magazine și să vă îmbogățiți garderoba și cu sigurantă succesul și bucuria deplină vor veni pe parcus.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *