Top 5 rochii preferate în această iarnă

Indiferent de anotimp trebuie să ne simțim sexy și sigure pe noi. În sezonul de iarnă, unele fete/femei își pierd din feminitate, deoarece ezită să poarte ținute senzuale, sau nu știu cum s-o facă pentru a se simți comod. Chiar dacă în această perioadă este destul de frig, nu trebuie să renunțăm la ținutele elegante. Deși avem tendința să purtăm pantaloni, o rochie de zi șic dintr-un material grosuț, alături de-un cardigan din lână/palton, va întoarce multe priviri. Aceste ținute deosebite ne vor scoate din circuitul zilnic, al anotimpului friguros.

Rochii preferate în această iarnă – Toate ofertele sunt AICI

Voi întocmi un top 5 ținute elegante, din perioada de iarnă, cum trebuiesc purtate, dar și accesoriile folosite pentru un plus de strălucire.

Rochia – furou = Atuul acestei rochii, este decolteu generos și atrăgător. Este recomandat s-o purtați seara la o petrecere sau o ieșire în club. Comodă și elegantă, cu siguranță veți întoarce multe priviri. Accesoriile potrivite pentru această rochie sunt: sandale cu barete subțiri și un sacou casual de culoare albă.

Al doilea articol vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderoba unei domnișoare/doamne, este Rochia pe un umăr. Este o rochie elegantă în care trebuie să ne simțim sexy și atrăgătoare. Silueta unei fete/femei este scoasă în evidență, ținuta conferindu-ne mister și senzualitate. Totuși și aici avem nevoie de mici accesorii, pentru înfrumusețare. Recomand cu dragoste cercei supradimensionați cu cristale și pantofi cu kitten heel ( sunt acei pantofi cu toc scurt 3 – 5 cm ).

Alt articol pentru o ținută de zi este Rochia din tricot. Este acel gen de rochie pe care o îmbrăcăm dimineața când ne grăbim să plecăm. Ne oferă un look plăcut și confortabil, fiind o rochie lejeră și versatilă. Se potrivește în aproape orice împrejurare, deoarece ne pune formele în valoare. Poate fi purtată alături de – o pereche de colanți și botine fără toc. Accesoriile care vor da strălucire acestei ținute, sunt: geantă supradimensionată și brățări cu zorzoane.

Penultima rochie prezentată, Rochia midi, este cea mai sofisticată și nu trebuie să lipsească din garderoba dumneavoastră. Este foarte ușor de asortat, fiind confortabilă și poate fi purtată indiferent de înălțime.. Se recomandă pantofii cu toc subțire/botine cu talpă joasă de culoarea pielii și o jacheta sau un cardigen lejer. O geantă mare și un colier de perle îndrăzneț, te vor face mai atrăgătoare.

Ultimul articol vestimentar este o Rochie cu imprimeu floral. Croiala poate fi: vaporoasă, fluidă sau mulată și senzuală, în funcție de ocazie. Această rochie conferă un aer degajat și romantic, dar și feminitatea desăvârșită. Se poate purta alături de cizme înalte și un pulover supradimensionat.

Deci nu uitați dragele mele, să purtați rochii elegante iarna. Vor anima peisajul și vor încălzi atmosfera, iar dumneavoastră veți fi în centrul atenției. Sunt foarte curioasă, dacă folosiți aceste rochii în perioada de iarnă și aștept păreri în secțiunea de comentarii. De asemenea puteți aduce îmbunătățiri cu diverse articole care ne vor face să ne simțim bine în pielea noastră indiferent de vreme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *