Un bărbat adevărat alege întotdeauna o vestă

Vesta este un articol casual, versatil care nu trebuie să lipsească din garderoba unui băiat/bărbat. Deși este o vestă casual, poate fi purtată la diferite ținute și să vă confere în același timp un bonus de eleganță. Pantaloni de sacou, o cămașă asortată cu vesta cu nasturi Manik, ar fi o ținută ideală. Aici vă ofer și-un pont: evitați să alegeți cămașă albă, dacă aveți vesta neagră, deoarece, veți fi văzut ca un chelner. Putem spori eleganța dacă pantalonii și vesta sunt din același material. Însă acest articol vestimentar tipic masculin, merge și în combinație cu jeanși de culoare: kaki, chino, dar și la alte perechi de pantaloni. Având un material de tricot, poate fi folosită în toate anotimpurile.

Click pe imagine pentru preț și mărimi!

O ținută mai lejeră, într-o zi relaxantă, poate fi purtarea vestei peste un tricou polo, sau unul cu imprimeu. Aceasta mai poate fi accesorizată cu ajutorul cravatei, ceasului, bască și brățară de piele sau colorată. Totuși dacă mergem la o petrecere foarte elegantă, vă recomand să purtați un ceas de buzunar, deoarece va schimba mult aspectul vestei dar și al eleganței și cu siguranță veți întoarce multe priviri.

Vesta cu nasturi Manik, poate fi găsită pe FashionDays, cu o reducere de 76% față de prețul inițial, doar că oferta mai durează maxim 7 – 8 ore. În afară de preț, această vestă are și alte atuuri care vă pot face alegerea mai ușoară, cum ar fi:

1. Are aproape toate mărimile de la S la XXXL, deci cu siguranță poate fi achiziționată de orice doritor.
2. Paleta nu este variată, dar totuși are 2 culori: bleumarin închis și maro
3. Stil casual ( deci ușor de asortat la o gamă largă de ținute )
4. Este un model unisex, deci puteți oricând să vă îmbrăcați partenera
5. Este o vestă fabrică de un brand italian celebru Galvanni

Alte avantaje pe care vi le oferă FashionDays sunt: Livrarea foarte rapidă între 1 – 3 zile și perioada lungă de retur de până la 30 de zile. Deci băieți/bărbați, dacă doriți un articol vestimentar casual pe care să-l combinați cu ușurință atât la ținute elegante, cât și la ținute comode, vă recomand cu căldură vesta cu nasturi Manik. Este accesoriul ideal care va completa garderoba și va conferi un plus de eleganță de fiecare dată când va fi purtată.

Aștept în secțiunea comentarii, păreri despre vestă ( poate sunt persoane care deja au o asemenea vestă în garderobă ), sau viitori cumpărători care vor să împărtășească senzația, dacă achiziția a fost una reușită sau nu. De asemenea vă aștept și de noi idei, cum poate fi purtată. Grăbiți-vă, oferta este limitată și-ar fi păcat să pierdeți reducerea de 76% din preț, deoarece este o piesă vestimentară deosebită la un preț mai mult decât accesibil pentru orice buzunar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *